top of page

Grupo ACADEMIA VIGOR

Público·9 membros
Apollo Savin
Apollo Savin

Domaci Film Lajanje Na Zvezde



Lajanje na zvezde je srpski film prvi put prikazan 1. januara 1998. Dogodovštine maturanata gimnazije koje su svakome bliske, snimljene prema knjizi "Lajanje na zvezde" Milovana Vitezovića u režiji Zdravka Šotre.[1][2]




domaci film lajanje na zvezde



Čuveni srpski film "Lajanje na zvezde" napisao je Milovan Vitezović, kao i mnogo domaćih ostvarenja. Film je prvi put prikazan 1998. godine, a publika je ostala zatečena humorom koji se umnogome razlikovao od ostalih filmova koji su snimljeni u tom periodu.


Lajanje na zvezde, film Zdravka Šotre, nezaobilazan je početkom svake godine i televizie ne propuštaju da ga emituju tokom praznika. Priču o maturantima iz unutrašnjosti koji odlaze na matursku eskurziju u Beograd vole sve generacije, pa je ovo jedan od onih filmova koji se gleda porodično.


"Lajanje na zvezde" je srpski film prvi put prikazan 1. januara 1998. Dogodovštine maturanata gimnazije koje su svakome bliske, snimljene prema knjizi "Lajanje na zvezde" Milovana Vitezovića u režiji Zdravka Šotre.


Na radost svi prisutnih, kao i mnogobrojne publike koja već više od dve decenije prati i ceni rad poznatog glumca, Nikola Đuričko se izvukao iz neprijatne scene, a godinama kasnije nizao je sve bolje uloge u domaćim filmovima. Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti". Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs". if (window.innerWidth > 970) googletag.cmd.push(function() googletag.display('desktop_P1'); ); if (window.innerWidth 350c69d7ab


Informações

Bem-vindo ao grupo! Você pode se conectar com outros membros...
bottom of page